вівторок, 13 грудня 2016 р.

Районний семінар «Інтеграція театралізованої діяльності в організації календарно-обрядових свят та розваг»

09 грудня 2016 року на базі методичного центру відбувся районний семінар для педагогічних працівників ДНЗ «Інтеграція театралізованої діяльності в організації календарно-обрядових свят та розваг».
Педагоги ДНЗ № 410 познайомили учасників семінару з досвідом роботи комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 410 "Сонечко" комбінованого типу Харківської міської ради» щодо використання театралізованої діяльності в організації календарно-обрядових свят та розваг.
Під час практичного блоку присутні заслухали доповідь завідувача ДНЗ № 410 Сиромятнікової Л.М. за темою: "Інтегрований підхід да сучасного навчання дошкільників", а також переглянули відеоматеріали інтегрованого заняття «Бабусина скринька» для дітей старшого дошкільного віку, яке провели музичний керівник Івченко Н.В. та вихователь Острогорська Н.А.. Педагогічним працівникам показали взаємодію у роботі вихователя, музичного керівника, вихователя-методиста. Також музичний керівник Івченко Н.В. та вихователь Острогорська Н.А. презентували свій досвід роботи через відеоматеріали.
Вихователь Острогорська Н.А. провела з учасниками семінару майстер-клас з художньо-продуктивної діяльності за темою: "Півник - символ прийдешнього року". Усі присутні  виготовили паперових півників.
Наприкінці семінару практичний психолог Федорова Я.Є. провела рефлексію "Ялинка сподівань".

Немає коментарів:

Дописати коментар